Cautare

15822 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (8.70 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a prezentat, luni, documentul privind propunerea de suspendare din functie a sefului statului, care cuprinde mai mult de 25 de capete de acuzare care pot fi structurate politic in patru mari categorii de acte prin care Traian Basescu a incalcat Constitutia.
In acest moment nu este clar cu ce numar de voturi este demis presedintele, pentru ca PSD, PNL, PRM si PC au modificat forma actuala a Legii referendumului in timpul procedurii de suspendare.
In timp ce premierul Tariceanu a anuntat moartea Aliantei, dar a amanat remanierea guvernamentala, democratii il acuza pe primul-ministru ca incearca sa se asocieze cu PSD.
Cat priveste strategia de aparare a tarii, neprezentarea ei in Parlament se afla printre cele 19 capete de acuzare ale comisiei Voiculescu. ... Informare privind contractul de achizitii de produse si servicii cu firma BAE Systems pentru Suportul Logistic pe termen lung al fregatelor tip 22 achizitionate din Marea Britanie;
Proiectul Zonei Metropolitane Constanta incepe sa capete contur, pana in toamna acestui an urmand sa fie realizata si o harta a viitoarei metropole, care va reuni 14 localitati constantene din jurul municipiului resedinta de judet.
"Trebuie sa recunoastem ca s-au facut greseli in aceasta campanie, am avut evaluari incorecte, dar nu se pune problema unor demisii, nu vor cadea capete", a continuat Diaconescu. ... Pe de alta parte, liderul social-democrat a confirmat interesul PSD pentru o colaborare cu PD:
"Trebuie sa recunoastem ca s-au facut greseli in aceasta campanie, am avut evaluari incorecte, dar nu se pune problema unor demisii, nu vor cadea capete", a continuat Diaconescu. ... Pe de alta parte, liderul social-democrat a confirmat interesul PSD pentru o colaborare cu PD:
Senatorul UDMR Eckstein Kovacs Peter a declarat ieri ca nu doreste sa vada cazand capete, adica sa se ajunga la excluderi, dar este nevoie de demisii atat din partea presedintelui UDMR, Markó Béla, cat si a liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat, Marton Arpad, respectiv Verestoy Attila, cei care au sustinut demiterea presedintelui Traian Basescu.
La rindul sau Eugen Durbaca i-a cerut acestuia sa nu-si ameninte colegii, iar Nicolae Bacalbasa l-a atacat pe consilierul PD cu un limbaj pe alocuri obscen.
"Daca inainte de ‘89 domnul Craiu m-ar fi amenintat cu santajul, mi-ar fi fost frica pentru ca era un reprezentant al Puterii. Acum insa nu-mi este frica si-l sfatuiesc pe domnul consilier PD sa inceteze cu acest limbaj amenintator.
Cred ca trebuie sa invatam sa lucram cu respectarea cadrului constitutional, institutiilor, cetatenilor", a spus presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
PSD asteapta divortul celor doua partide care au format Alianta D.A., inainte de a lua o hotarire in legatura cu ceea ce vor face in viitorul apropiat, pana atunci ei jucand la doua capete, scopul lor fiind despartirea celor doua partide care au format alianta.
Vicepresedintele Partidului Conservator, Corneliu Ciontu a sustinut ieri, la Constanta, o conferinta de presa alaturi de liderul local Gheorghe Martin, ocazie cu care a reiterat afirmatiile colegilor de la centru, potrivit carora partidul din care face parte va obtine minim 7% la alegerile europarlamentare.
Ar fi poate primul lucru facut cu cap de catre statul roman in acest sens, dupa ce ani de zile s-a bazat pe ajutorul iluzoriu al unei companii petroliere cu o reputatie indoielnica, Total Fina Elf. Rezultatul sprijinului primit pana acum de la acestia se vede cu ochiul liber:
Nu doar functionarii nu-si mai gasesc confortabil loc in scaunele din primariei, ci si directoarea Scolii "Ion Borcea" din Agigea a ales sa plece, pe motiv ca nu se intelegea cu primarul.
In timp ce fostul primar Florica Bogatu a sustinut permanent ca nu il deranjeaza organizarea unui nou referendum intrucat s-a demonstrat la cele precedente ca populatia nu este interesata de separare, opozantii sai politici l-au acuzat ca nu doreste infiintarea comunei Sivita si face tot posibilul ca proiectul sa nu capete contur.
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), a criticat ieri in termeni foarte duri guvernarea PDL-PSD, despre care a spus ca este alcatuita din doua FSN-uri care isi bat joc de romani, "doua gasti care si-au dat mana intr-o sfidare fata de cei care i-au votat" si care trebuie sa-si satisfaca acum clientela flamanda si sa-si umple buzunarele cu bani, pentru a-si cumpara apoi din nou alegatorii.
Domnule Diaconu, de patru luni nu mai sunteti director la societatea Neptun Olimp, cu ce va ocupati?Mircea Diaconu: ... Fata de anul trecut, gradul de ocupare este mai mic, cu toate eforturile ca sezonul sa fie deschis la 1 mai. ... Cu ce ati gresit?M.
Trei capete de acuzare pentru coruptie au fost formulate duminica impotriva fostului premier israelian Ehud Olmert (foto) de catre procurorul general al statului, Menahem Mazouz, a anuntat biroul de presa al institutiei.
Fostul prim-ministru a facut un bilant negativ al mandatului actualului presedinte, acuzandu-l de etichetarea presei ca fiind "o haita de indivizi cumparati, tonomate cu euro, care reactioneaza la impulsurile unei telecomenzi imaginare aflate in mainile mogulilor", dar si transformarea Justitiei intr-un "monstru cu doua capete, unul antrenat sa muste la comanda din adversarii politici, altul certat si lovit pentru ca nu se supune", a explicat Nastase, adaugand ca "doar drogatii si prostituatele primesc o speranta" de la presedinte, cu referire la Raportul Comisiei prezidentiale privind politica democrafica.
google-analytics.com